Zoeken

Meneer Konijn Pakket

€5,00
Incl. btw
Niet op voorraad

Omschrijving

Maak je eigen Meneer Konijn en steun de Meneer Konijn-actie van Q-music en de vzw Kindergeluk. 

Je kan kiezen uit 2 opties: 

Of je kiest voor de 'makkelijkere' variant waarbij je jouw konijntje uit 1 stofje maakt. Je krijgt hier wel nog een klein stukje basisstof bij zodat je de voorkant van zijn oortjes een ander accent kan geven. 

Of je kiest voor de variant met broekje. Hier ontvang je een basisstofje voor het lijfje en de armpjes en een bedrukt stofje voor de broek en de binnenkant van zijn oortjes. 

Eigenschappen

Dit pakket bevat:het nodige stof + vilthet unieke patroon getekend door Inge Snuffel, bekend van het boek: Feest in het KnutselbosEen handige werkbeschrijving

Opmerkingen

Ieder pakket is uniek. We kunnen helaas niet alle beschikbare pakketten apart fotograferen en aanbieden. Het is dus een verrassingspakket. Je mag bij het opmerkingenveld wel een voorkeur doorgeven (bv. jongen/meisje, een bepaalde kleur zeker niet of juist wel ). Indien mogelijk proberen we met je voorkeur rekening te houden, maar dit is niet bindend. 

De kussenvulling zit niet in het pakket inbegrepen. 

Bij de werkbeschrijving wordt ook uitgelegd hoe je jouw konijn een leuke sjaal kan geven. Het stof hiervoor zit niet mee in het pakket. 

Om de bijdrage aan de vzw Kindergeluk nog extra te verhogen, mag je jouw Meneer Konijn terug aan ons bezorgen (niet verplicht natuurlijk ;-)). Wij verkopen hem opnieuw door en zo verhogen we onze pot voor de Meneer Konijn-actie. 
Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »