Verzenden

Hiervoor zijn diverse manieren:

Per post /PostNL

Firma-Gezels werkt met een vaste verzendkost binnen België. De verpakking van je pakket is voor onze rekening. Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling verpakt en verstuurd. Het risico van de verzending is voor rekening van de koper. Firma-Gezels werkt samen met de koerierdienst PostNL. De verzendkost is afhankelijk van het formaat en het gewicht van het gekochte goed en staat vermeld op de factuur.

Zelf afhalen in onze winkel.

We streven ernaar om binnen de 24 uur na betaling uw pakje klaar te zetten in onze winkelIndien het pakje wordt afgehaald meldt u zich aan in onze winkel. Deze is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00u tot 12:30u en van 13:30u tot 18:00 uur.  Op zondag, maandag en op feestdagen is de winkel gesloten. U kan uw pakjes tijdens deze openingsuren daar afhalen. 

Zelf afhalen op een event waaraan Firma-Gezels deelneemt.

Wil je je pakje ophalen op een van de events waaraan Firma-Gezels deelneemt? Dat kan! Enkele weken voordat de beurs plaatsvindt kan je deze optie kiezen in het winkelmandje. Opgelet: 24u voordat de beurs start, stopt deze optie omdat de stock wordt ingepakt voor de beurs.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »